Серия А Прогнози

Серия А прогнози

четвъртък, 28 септември
Фрозиноне Фрозиноне
19:30
Фиорентина Фиорентина
Монца Монца
19:30
Болоня Болоня
Дженоа Дженоа
21:45
Рома Рома

Серия А прогнози

Италианската Серия А е считана, и то с право, за едно от най-добрите футболни първенства в света. Тук играят отбори като Ювентус, Милан и Интер, и много други, чиято игра е удоволствие да се наблюдава. Определено си струва да се следи Серия А - не пропускайте и нашите прогнози.

Кога се публикуват прогнозите за Серия А?

Всички мачове от италианската Серия А се разглеждат на страниците на Pobeditel.bg, а подробните ни превюта се публикуват 2-3 дни преди началото на срещите. Тези футболни прогнози за деня включват статистическа информация, както и информация за моментната форма на отборите и анализ. За всеки един мач има прогноза за краен резултат и прогноза за точен резултат.

Нашите типстъри са многогодишни специалисти по италианския футбол и техни прогнози за мачове от Серия А са често във фокуса на сайта ни. Можеш да последваш нашите прогнози като използваш автоматичното създаване на фиш в Bet365 или пък да направиш свой избор.

А ако нямаш сметка в Bet365, просто си създай такава, като следваш подробната ни, стъпка-по-стъпка инструкция как да си направя регистрация в Bet365 от България.

Както вече споменахме, нашите професионални типстъри познават в детайли италианския футбол и ще ти дават насоки и експертни анализи за всеки един мач от Серия А. Футболните ни прогнози за срещите от “Ботуша” съдържат прогноза за изхода на мача и прогноза за точния резултат, както и обосновка защо именно тези прогнози са избрани.

И много още освен Серия А прогнози…

Прогнози за Серия А не са единственото, с което можем да ти помогнем. Ние следим всичките водещи футболни първенства и турнири в света, например:

Евро 2020 прогнози
Лига Европа Прогнози
Немска Бундеслига Прогнози
Примера Дивисион Прогнози