ЕРЕДИВИЗИ ПРОГНОЗИ

Ередивизи прогнози

вторник, 21 септември
Фортуна Ситард Фортуна Ситард
19:45
Аякс Аякс
Валвейк Валвейк
22:00
Вилем II Вилем II
сряда, 22 септември
Г.А. Ийгълс Г.А. Ийгълс
19:45
ПСВ ПСВ
НЕК Неймеген НЕК Неймеген
19:45
Утрехт Утрехт
Гронинген Гронинген
21:00
Витес Витес
Фейенорд Фейенорд
22:00
Хееренвеен Хееренвеен
ПЕК Цволе ПЕК Цволе
22:00
Спарта Ротердам Спарта Ротердам

Ередивизи прогнози

Прочети безплатни прогнози за мачовете от Ередивизи. Открий интересни предложения за залози базирани на факти и статистика. Публикуваме прогнози за краен резултат, двоен шанс, под/над 2.5 гола и гол/гол. Прогнозите на Pobeditel.bg се пишат от футболен експерт с над 20 години опит в спортните залагания.

Предложения за залози за мачовете от Ередивизи

Освен прогнози, тук можеш да прочетеш и компютърно генерирани предложения за залози за Ередивизи. Pobeditel.bg ти пести време, анализирайки и обобщавайки голям обем данни за предишните мачове на всеки отбор. Когато нашият алгоритъм открие често срещани ситуации, той ти предлага да направиш съответния залог. Например, ако домакините са вкарвали над 2.5 гола в последните си 3 домакински мача, то Pobeditel.bg ще ти предложи да заложиш на над 2.5 гола.

Актуални Коефициенти за Ередивизи

Всички наши прогнози и предложения за залози за мачовете от Ередивизи съдържат и актуален коефициент от bet365. Коефициентите се обновяват автоматично на всеки 20 минути.

Ако натиснеш на даден коефициент от прогнозите, предложенията за залози или таблицата с коефициентите, ще бъдеш пренасочен към bet365 и избраният от теб залог ще бъде въведен във фиша ти.

Без значение на кое първенство залагаш, Pobeditel.bg ще ти помогне. Прегледай и другите футболни лиги, които следим:

Евро 2020 прогнози
А група прогнози
Италианска Серия А
Англия Първа Лига прогнози