Лига 1 прогнози

Първа Лига прогнози

Все още няма прогнози за предстоящите мачове

Първа Лига прогнози

Нашите типстъри прекарват часове наред, всяка седмица, преглеждайки всяка една футболна среща, за която има коефициенти от Bet365, за да напишат за теб най-добрите превюта и прогнози. Те вземат предвид статистическата информация, предишните резултати от преките сблъсъци между отборите, моментната форма, клубните новини и още много данни.

След като са направили това проучване, те пишат подробни анализи за всеки мач от Първа Лига, с безплатни прогнози за краен резултат и за точен резултат. В превюто има обосновка защо именно тези прогнози са избрани. Ти може да използваш тези напътствия, за да направиш своя собствена прогноза или пък да се довериш на нашите експертни футболни прогнози за днес.

Кога се публикуват прогнозите за Първа Лига?

Нашите футболни прогнози се публикуват винаги 2-3 дни предварително, когато е възможно. За мачовете през уикенда, превютата ни обикновено се публикуват най-късно в четвъртък.

Но когато има мачове в средата на седмицата, то тогава нашите обосновани прогнози може да бъдат публикувани и предния ден, ако има забавяне в публикуването на коефициенти от Bet365.

Прогнози за английски футбол

Ние предлагаме безплатни прогнози за всяка едно ниво от английския футбол. Ако търсиш още футболни прогнози, които да ти помогнат да съставиш акумулаторния си залог, то разгледай и прогнозите ни за мачове от:

Висша Лига
Чемпиъншип

И още футболни прогнози…

Също така, ние предлагаме и безплатни прогнози за всички водещи европейски първенства и клубни турнири. Избери някое от лигите по-долу:

Шампионска Лига
Лига Европа
Евро 2020 прогнози

Прогнози за национални лиги

Pobeditel.bg е тук, за да ти помогне със залозите ти - ние предлагаме много още освен прогнози за английската Първа Лига. Последвай някой от линковете по-долу, за да разгледаш националните лиги, които следим:

Немска Бундеслига
Испанската Ла Лига
Италианската Серия А
Френската Лига 1