Лига 1 Прогнози

Лига 1 прогнози

сряда, 24 април
Марсилия Марсилия
22:00
Ница Ница
петък, 26 април
Монпелие Монпелие
22:00
Нант Нант
събота, 27 април

Лига 1 прогнози

Лига 1 е едно от водещите национални европейски първенства, където играят много от най-добрите футболисти в света. Форматът е подобен на този на Висшата Лига и ни предлага десетина топ срещи всяка седмица. Мачовете обикновено се играят от петък до неделя, а понякога и по средата на седмицата. Тук е най-доброто място да прочетеш прогнози за Лига 1.

Винаги проверявай нашите футболни прогнози за днес за последни обновявания и най-нови коефициенти от Bet365.

Кога се публикуват Лига 1 прогнози?

Прогнозите за Лига 1 ще намериш в нашите футболни превюта. Те се публикуват на сайта около 2-3 дни преди началото на срещите.

Лига 1 прогнози ще има и сред ежедневните ни прогнози, така че не пропускай да разгледаш страниците ни, където прогнозите се обновяват всеки ден.

Лига 1 прогнози от експерти

Нашите професионални експерти правят цялото проучване и анализ вместо теб. Те са специалисти по френски футбол и ще изберат за теб най-добрите прогнози за Лига 1.

Всяко футболно превю съдържа обоснована прогноза за крайния изход на мача, както и прогноза за точен резултат. След това от теб зависи да направиш собствен избор или да последваш препоръките ни и с едно кликване да създадеш фиш в Bet365. А ако нямаш сметка в Bet365 - последвай подробната ни инструкция за регистрация в Bet365.

И още много освен Лига 1 прогнози…

Без значение на кое първенство залагаш, Pobeditel.bg ще ти помогне. Прегледай и другите футболни лиги, които следим:

Евро 2020 прогнози
А група прогнози
Италианска Серия А
Испанска Ла Лига