Букмейкъри с лиценз от Комисията по Хазарта

За да видиш актуалните бонуси и промоции, посети сайтовете на букмейкърите:

Всички букмейкъри (сайтове за спортни залози) предлагат бонуси и промоции на своите клиенти. Най-актуалните оферти, можеш да откриеш на техните сайтовете. Всички услуги на букмейкърите са само за пълнолетни! 18+. Залагай разумно!

Видове бонуси за спортни залози

Букмейкърите предлагат два вида бонуси – за нови клиенти и за текущи клиенти. Различните букмейкъри (сайтове за залози) наричат бонусите с различни имена. Тук може да научиш повече за видовете бонуси, как да ги сравняваш и как да прецениш кой бонус е най-добър за теб.

Бонусите за нови клиенти

Бонусите за нови клиенти се наричат – начален бонус, бонус за първи депозит или бонус депозит. Те са предназначени само за нови клиенти, тоест хора, които наскоро са се регистрирали. Бонусът се дава еднократно, само когато направиш първия си депозит.

Например, ако бонусът за нови клиенти на даден букмейкър е: 100% от първи депозит до 100 лв. Това означава, че той ще ти даде бонус равен на 100% от твоя първи депозит, но размерът на бонуса не може да надвишава 100 лв. С други думи, ако депозираш 20 лв, ще получиш бонус от 20 лв (100% от твоите 20 лв). Общо ще имаш 40 лв, с които ще можеш да залагаш. Ако депозираш 50 лв, ще получиш 50 лв бонус, но ако депозираш 150 лв, ще получиш само 100 лв бонус, защото това е максималният бонус предлаган (до 100 лв).

Например, бонусите за нови клиенти могат да бъдат:

  • Букмейкър 1 - бонус от 100% до 100 лв.
  • Букмейкър 2 - бонус от 50% до 100 евро.
  • Букмейкър 3 - бонус от 25% до 100 лв.

При Букмейкър 2 бонусът е 50% от депозираната сума, но максимумът е 100 евро. Тоест, ако депозираш 100 лв, ще получиш 50% бонус от твоя депозит или 50 лв. За да получиш максималния бонус от Букмейкър 2, е необходимо да депозираш 200 евро и ще получиш 100 евро бонус.

Освен процент от депозираната сума и максимален размер, за всеки бонус за нови клиенти има и допълнителни условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да може парите от бонуса да бъдат изтеглени. Най-важните от тях са:

  • Колко пъти парите от бонуса трябва да бъдат заложени (или превъртяни).
  • Какъв е минималният коефициент, за да може даден залог да се счита за превъртане на бонуса.

Обикновено, за да разрешат теглене на бонуса, букмейкърите изискват да превъртиш бонуса 3 пъти като залагаш на коефициент минимум 1.50, но условията са различни при различните букмейкъри и освен това те могат да се променят с времето.

Важно: Всеки бонус има и допълнителни условия, като например максимално време за превъртане, методи на депозити, които важат или не за бонуса и други. Важно е да прочетеш и да разбереш тези условия предварително, за да не бъдеш разочарован в последствие. Ако имаш въпроси, обърни се към отдела за обслужване на клиенти на съответния букмейкър.

Бонуси за текущи клиенти

Всички букмейкъри предлагат и разнообразни бонуси за текущи клиенти. Тези бонуси могат да бъдат за презареждане, за първи залог чрез мобилен телефон, за комбиниран залог, връщане на парите при краен резултат 0:0, безплатни завъртания на ротативките в казиното, повишен коефициент за дадена интересно спортно събитие и други.