Бонуси и промоции

* За всеки бонус или промоция важат допълнителни Условия и Правила, който са публикувани на съответните страници на букмейкърите. Всички бонуси са само за пълнолетни лица. Залагай разумно! 18+

Видове бонуси за спортни залози

Букмейкърите предлагат два вида бонуси – за нови клиенти и за текущи клиенти. Различните букмейкъри (сайтове за залози) наричат бонусите с различни имена. Тук може да научиш повече за видовете бонуси, как да ги сравняваш и как да прецениш кой бонус е най-добър за теб.

Бонусите за нови клиенти

Бонусите за нови клиенти се наричат – начален бонус, бонус за първи депозит или бонус депозит. Те са предназначени само за нови клиенти, тоест хора, които наскоро са се регистрирали. Бонусът се дава еднократно, само когато направиш първия си депозит.

Например, бонусът за нови клиенти на bet365 е: 100% от първи депозит до 100 лв. Това означава, че bet365 ще ти даде бонус равен на 100% от твоя първи депозит, но размерът на бонуса не може да надвишава 100 лв. С други думи, ако депозираш 20 лв, ще получиш бонус от 20 лв (100% от твоите 20 лв). Общо ще имаш 40 лв, с които ще можеш да залагаш. Ако депозираш 50 лв, ще получиш 50 лв бонус, но ако депозираш 150 лв, ще получиш само 100 лв бонус, защото това е максималният бонус предлаган от bet365.

Бонусите за нови клиенти могат да бъдат:

  • bet365 бонус от 100% до 100 лв.
  • betfair бонус от 50% до 100 евро.
  • Efbet бонус от 25% до 100 лв.

При betfair бонусът е 50% от депозираната сума, но максимумът е 100 евро. Тоест, ако депозираш 100 лв, ще получиш 50% бонус от твоя депозит или 50 лв. На пръв поглед бонуса на betfair е по-малък от bet365 и това е така. Но при betfair можеш да получиш по-голям максимален бонус от 100 евро, спрямо максимален бонус от 100 лв при bet365 и efbet. За да получиш максималния бонус от betfair, е необходимо да депозираш 200 евро.

Освен процент от депозираната сума и максимален размер, за всеки бонус за нови клиенти има и допълнителни условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да може парите от бонуса да бъдат изтеглени. Най-важните от тях са:

  • Колко пъти парите от бонуса трябва да бъдат заложени (или превъртяни).
  • Какъв е минималният коефициент, за да може даден залог да се счита за превъртане на бонуса.

Обикновено, за да разрешат теглене на бонуса, букмейкърите изискват да превъртиш бонуса 3 пъти като залагаш на коефициент минимум 1.50.

Например, ако депозираш 50 лв в bet365, ще получиш допълнителни 50 лв бонус. Ще имаш общо 100 лева за залагане. За да можеш да ги изтеглиш, ще трябва да направиш залози на стойност минимум 300 лева (3 пъти стойността на депозита и бонуса), като всеки залог трябва да бъде с коефициент минимум 1.50. Разбира се, можеш и да залагаш и на по-ниски коефициенти, но тези залози няма да се броят за превъртането (изчистването) на бонуса.

Важно: Всеки бонус има и допълнителни условия, като например максимално време за превъртане, методи на депозити, които важат или не за бонуса и други. Важно е да прочетеш и да разбереш тези условия предварително, за да не бъдеш разочарован в последствие. Ако имаш въпроси, обърни се към отдела за обслужване на клиенти на съответния букмейкър.

Бонуси за текущи клиенти

Всички букмейкъри предлагат и разнообразни бонуси за текущи клиенти. Тези бонуси могат да бъдат за презареждане, за първи залог чрез мобилен телефон, за комбиниран залог, връщане на парите при краен резултат 0:0, безплатни завъртания на ротативките в казиното, повишен коефициент за дадена интересно спортно събитие и други.

За да бъдеш информиран за най-новите промоции, абонирай се за нашия безплатен имейл бюлетин (email newsletter).